CV de Öss

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.166.172.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Mathijs uit Eys schreef op 11 mei 2017 om 09:46:
Beste Sjang wat ga ik jou ontzettend missen! Rust zacht.....
Sjef Eijkenboom uit Eys schreef op 10 mei 2017 om 16:09:
Beste carnavalisten, Bij deze moet ik helaas een droevige mededeling schrijven in ons gastenboek. Gisteren op 9 mei 2017 om 17.00 uur is onze vriend carnavalist Jan Sleijpen (Sjang) overleden. Sjang was 44 jaar lid, ere lid, Oss va verdienste, 33 jaar secretaris, bestuurslid en in 1974 prins van cv de Öss. Hij was in hart en nieren een verenigingsmens, niet alleen voor de Öss maar ook bij de schutterij. Je hoefde Sjang maar iets te vragen en dan zei hij "ja ik ga wel even met mijn brommer". Door weer en wind ging Sjang, hem was niets te veel. Sjang namens de gehele carnavalsvereniging de Öss bedankt voor al die jaren wat je bij ons was en we van je hebben mogen genieten.
Sjef Eijkenboom uit Eys schreef op 25 november 2016 om 22:34:
Beste Drei Gestirn van Eys, Prins Michelle, Jonkvrouw Julia en Boer Leanne mag ik jullie feliciteren met deze benoeming en een eer voor onze vereniging de Öss. Maak veel sjpass en pleseer naar en tijdens de carnavalsdagen. Ik weet dat jullie dit gaat lukken, daar ben ik van overtuigt. Zoals het motto van jullie luidt; “vier hant ’t häts op de richtige plek, d’rum zunt vier vrowluj ooch zoe gek. Mit sjpass en hiel veuël energie, hant vier drei ……mit carnaval de regie”. Ees Alaaf
Bep arnolds uit Kerkrade west schreef op 10 januari 2016 om 21:44:
Een super prinsenpaar !! Heb je ontmoet op het kappentreffen in kerkrade west. Prins patrick heeft hetzelfde pak aan als onze prins Mick ( van spjassverain Kirchroa wes) alllen in een andere kleur. Ik heb nog een leuke foto van jullie gemaakt met onze prins. Ik kan de foto sturen. Mail me maar. Een super tijd toegewenst voor een super prinsenpaar!!!